Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Open Radio Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. szeptember 30.
Open Radio! Nyílt napot hirdet a Táska Rádió holnapra: azokat a fiatalokat várják, aki szívesen betekintenek egy izgalmas, diákok által működtetett székesfehérvári médium munkájába. "Gyere el! Nézd meg! Próbáld ki!" – a Budai út 43. alatt.
Tovább...
 
Hétfőtől újra a Batthyány utcai rendelőben várják a betegeket Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. szeptember 30.
Befejeződött a Batthyány utcai rendelő felújítása, hétfőtől ismét ott várják a betegeket a körzetekben rendelő háziorvosok. A költözés idejére mindenki türelmét kérik.
Tovább...
 
Iskolába hívogató program és szülői fórum Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. szeptember 30.
Elkezdődnek a nagycsoportos óvodásoknak és szüleiknek szóló, iskolába hívogató programok a Székesfehérvári Németh László Általános Iskolában. Ma rendezik meg a hagyományos Ovicsatát, majd szerdán az iskolaérettségről hallhatnak előadást a gyerekek szülei.
Tovább...
 
A közösségekért végzett munkáért adtak át elismeréseket Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Simon Rita   
2019. szeptember 30.
Elismerő oklevelet adományozott három közszolgáltatásban dolgozó személynek az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért. Az oklevelet a székesfehérvári civil szervezetek és a helyi közösség munkájának önzetlen segítéséért, fejlődésük támogatásának elismeréseként kapta Stettler Zsuzsanna, Havasi Tímea és Magony Tamás.
Tovább...
 
Civil liget Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. szeptember 29.
Huszonhét civil szervezet képviseltette magát szombaton a Zichy ligetben tartott XII. Székesfehérvári Civil Napon, amelynek célja, hogy újabb és újabb bemutatkozási és kapcsolatteremtési lehetőséget biztosítson a városban működő közösségek számára.
Tovább...
 
30 éves az Albatrosz Repülő Egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. szeptember 29.
Tagtársak és családtagjaik, hazai repülőterekről érkezett vendégek és a különféle repülési szakágak képviselőinek részvételével rendezett ünnepi találkozót és konferenciát a 30 éves Albatrosz Repülő Egyesület a Városháza Dísztermében. A program elején a vendégek egy kisfilmet néztek meg a szervezetről, majd ünnepi köszöntőkkel, előadásokkal folytatódott az esemény.
Tovább...
 
Ennek a háznak küldetése van! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. szeptember 29.
Ünnepélyes keretek között avatták fel a Felsővárosi Tájházat szombaton délután a Kertalja utcában. A kívül-belül rendbe hozott, hagyományőrző és közösségi célokat szolgáló intézményt A Szabadművelődés Háza fogja üzemeltetni a jövőben.
Tovább...
 
A jóllét ragályos! Nyomtatás E-mail
Írta: Kámán Ildikó   
2019. szeptember 27.
Mára a munkavállaló jólléte a cégek fejlődésének központi kérdése. A munkaidőben megoldott sportolási lehetőség pedig a leghatékonyabb eszköz a dolgozói jóllét megteremtésére. Ennek szellemében rendezik meg idén hetedik alkalommal a Legfittebb Munkahely Díjat, amire már csak pár napig lehet jelentkezni!
Tovább...
 
Vásárolj a környékeden, kihívást indít a Miutcánk Nyomtatás E-mail
Írta: Tajnai Loretta   
2019. szeptember 27.
Egész októberben tartó, #helybenveszem mozgalmat indít el a Miutcank.hu közösségi alkalmazás. A kampány a helyi boltok felfedezése és támogatása mellett azt a célt tűzte ki, hogy a fenntartható és környezettudatos életvitel erősítése mellett a vásárlás ne csupán árubeszerzés legyen, hanem kapjon szerepet az emberek közötti kapcsolat.
Tovább...
 
Béke Téri Pokróc Piknik Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. szeptember 27.
Mesezene, bábszínház, ökotippek, középkori bemutató és retró slágerek is lesznek a Béke Téri Pokróc Pikniken. A Szabadművelődés Háza és a HírBeleBumm csapata vasárnap 15 órától várja a Kodály iskola, az orosz katonatemető és a Lövölde utca által határolt parkba a pokróccal vagy pokróc nélkül érkezőket.
Tovább...
 
Sárkányok a tavon Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. szeptember 27.
Újra sárkányhajósok veszik birtokba a Csónakázó-tavat. A sárkányhajó sportban az idei utolsó, szezonzáró összecsapásra szeptember 27-28. között kerül sor. A XIV. Székesfehérvári Sárkányhajó Fesztivál és Nebuló Kupa első napján, pénteken a nebulóké, míg szombaton a felnőtteké lesz a víz.
Tovább...
 
<< Első < Előző 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8416 - 8426 / 20496